fbpx
deMens.nu

‘De Inzichten’ met Jonathan Holslag

Zondag 11 april om 12.15 uur op Eén
Herhaling: maandag 12 april om 14.20 uur en zaterdag 17 april om 11.25 uur.

‘DE INZICHTEN’ OP VRT NU OF TE BELUISTEREN OP WWW.EEN.BE ALS PODCAST.

De eerste gast van Nic Balthazar dit seizoen is Jonathan Holslag, politicoloog en Chinakenner.

Met zijn sprankelende Limburgse tongval mag Jonathan Holslag aanschuiven aan vele tafels in verschillende landen. Hij weet zeer veel over oorlog en vrede, over China en Europa, hij adviseert koningen en ministers, presidenten, sjeiks en CEO’s.

Filosoferen op zondagochtend met Jonathan Holslag

“De wereld is nog steeds een wildernis”, “Het is niet evident voor een rijke samenleving om in het reine te komen met aftakeling”, “De coronacrisis toont vooral een opstoot van zelfmedelijden”, “Vooruitgang is het vermogen om meer mens te zijn” zijn enkele levensinzichten die samen met presentator Nic Balthazar besproken worden.

‘De Inzichten’ op één is een reeks van diepgaande gesprekken met inspirerende gasten. Het programma werd samen met deMens.nu ontwikkeld als vrijzinnig humanistisch alternatief op de televisie naast de erediensten. De opnamen van de afleveringen in 2021 vinden plaats in Tour & Taxis te Brussel.

Beluister de podcast:

Bekijk hier enkele quotes:

 

Herbekijk

De vorige afleveringen van De Inzichten met Caroline Pauwels, Marleen Temmerman, Wim Distelmans, Geert Hoste, Rudi Vranckx, Petra De Sutter, Christine Mussche en Jean Paul Van Bendegem zijn integraal te bekijken op VRT NU of te beluisteren op de website van één.be als podcast.

Lees meer over ‘De Inzichten’  of bekijk de playlist op YouTube