fbpx
deMens.nu

Volg Feest in je Kot live!

Dit jaar vieren meer dan 11.000 kinderen hun lentefeest of feest vrijzinnige jeugd. Omwille van de coronamaatregelen voorzien de organisatoren van de lentefeesten en de feesten vrijzinnige jeugd dit jaar veilige alternatieven. Eén daarvan is ‘Feest in je kot’. Deelnemers van over heel Vlaanderen en Brussel voeren hierbij opdrachten uit die in het teken staan van het opgroeien en het ontdekken van talenten.

De foto’s en filmpjes van hun opdrachten zijn te zien op vrijdag 30 april 2021 tijdens een online huiskamerfuif. Op dit feest draait DJ Inspecteur Sempels drie uur lang verzoeknummers van de feestelingen. Als afsluiter is er een plechtig moment waarbij de kinderen van het lentefeest en het feest vrijzinnige jeugd een symbolische stap richting volwassenheid zetten.

VOLG HIER DE LIVESTREAM VANAF 18U

Programma

18u00-19u00 Lentefeest fuif
19u00-20u00 Feest vrijzinnige jeugd party
20u00-21u00 Afterparty organisatoren en (groot)ouders

Feest in je kot

Aangeboden door deMens.nu, huisvandeMens, Humanistisch Verbond, Hujo, Fakkeltjes, Samenspel, RIKZ.Z en onze vrijwilligers.
In samenwerking met Vidizo.