fbpx
deMens.nu

Vandaag Vieren we V-Day … Onder Voorbehoud

Beste Vrienden,

Aan het begin van dit jaar brachten we volgende boodschap:

Vandaag wekken de Vooruitzichten al wat meer Vertrouwen. Terwijl we Voorlopig nog op Veilige afstand van elkaar moeten zitten, Verzekeren Virologen ons ervan dat met de juiste Vaccinatiestrategie en nog even Volhouden, we Vlug opnieuw samen kunnen Vieren. Viribus Unitis

Wel Vandaag Vieren we V-Day.

Onder Voorbehoud weliswaar.

 

Ondanks de stevige koers die we varen in onze vaccinatiestrategie, zijn we er nog niet. Het buitenplan dat vandaag in voege treedt zorgt ervoor dat we opnieuw kunnen genieten van elkaars gezelschap, op voorwaarde dat we voorzichtig zijn.

76 jaar geleden werd Europa bevrijd van het nazisme en ook daar kon men uiteindelijk maar onder voorbehoud vieren. Zelfs 7 decennia later vechten we nog steeds tegen racisme, rechts-radicalisme en gevaarlijk conservatieve gedachtestromingen.

Maar Vechters, dat zijn we wel. Dat hebben we in het afgelopen jaar wel bewezen.

 

Beste Vrienden,

Wij willen jullie bedanken voor al de moed, daadkracht en veerkracht die jullie getoond hebben. Wij wensen jou een Vredevol weekend en hopen jullie snel terug te zien.

En ondertussen

Denk voor jezelf, zorg voor elkaar

 

Lees ook de boodschap van Hans De Ceuster, moreel consulent bij Defensie

De moreel consulenten van Defensie staan ten dienste van alle personeelsleden van Defensie, hun familieleden en de gewezen personeelsleden. Als eerstelijnsveldwerkers maken ze deel uit van het dagelijkse leven van Defensie en zijn ze aanwezig in de kwartieren en tijdens de zendingen in het buitenland. Ze bieden een luisterend oor en individuele bijstand in alle discretie, ze stimuleren de cohesie en het samenleven en fungeren zo als een brug tussen mensen en ideeën, tussen de maatschappij en Defensie.