fbpx
deMens.nu

Veel sterkte voor VUB-rector Caroline Pauwels

VUB-rector Caroline Pauwels kondigde op de Raad van Bestuur van de Vrije Universiteit Brussel aan dat ze haar taken als rector neerlegt. “Een zware ziekte en de uitzonderlijk mooie maar ook veeleisende opdracht als rector vallen in dit stadium van mijn ziekte niet langer te combineren”, zegt Caroline Pauwels.

Caroline Pauwels zal zich de komende tijd focussen op haar gezin, familie en vrienden. Ze wil graag haar dankbaarheid benadrukken jegens de VUB-gemeenschap en allen die zich dag in dag uit voor de universiteit inspannen.

“Het was voor mij een eer om rector te zijn van de Vrije Universiteit Brussel en het aan de VUB verbonden Universitair Ziekenhuis Brussel. Beide instellingen zijn humanistisch geïnspireerd en werken heel nauw samen. Ze vormen onbetwistbaar en crescendo een grote meerwaarde voor Brussel en omstreken.”

Met zeer veel respect en bewondering wensen wij vanuit deMens.nu Caroline Pauwels de komende periode veel sterkte, rust, zelfzorg en moed toe.

Lees meer