fbpx
deMens.nu

Gezocht: vrijzinnige humanistische tijdschriften

Het Centrum voor Academische en Vrijzinnige Archieven (CAVA) bewaart reeds een aanzienlijke en interessante collectie vrijzinnig-humanistische tijdschriften, maar de reeksen van CAVA zijn nog niet volledig. Het centrum blijft aanvullingen en extra contextinformatie zoeken met betrekking tot deze uitgaves.

Heb je nog vrijzinnig-humanistische periodieke uitgaves liggen (kaderbladen, contactbladen, nieuwsbrieven, programmaboekjes, informatiebladen, zedenleerkrantjes, magazines, ledenbladen, jaarboeken enz.) en wil je die schenken of uitlenen voor digitalisering? Of kan je CAVA digitale exemplaren bezorgen van een bepaald tijdschrift?

Weet je iets meer over het opzet, de bestaansperiode en geschiedenis van die tijdschriften of heb je daarover anekdotes? Ken je uitgaves die CAVA nog niet in beeld heeft?

Laat CAVA iets weten!

Meer info