fbpx
deMens.nu

De zaak Djahlali besproken in de VN

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

Ahmadreza Djalali, de Iraanse professor en dokter in de geneeskunde, verbonden aan een onderzoeksgroep van de VUB werd tijdens een bezoek aan zijn familie in zijn thuisland gearresteerd voor ‘collaboratie met vijandige staten’ en ter dood veroordeeld. Samenwerking op internationaal niveau is cruciaal voor de vooruitgang van de wetenschap en onze samenleving. Op 15 maart besprak IHEU director of advocacy, Elizabeth O’Casey, deze zaak bij de UN Human Rights Council. Lees meer Ahmadreza Djalali, de Iraanse professor en dokter in de geneeskunde, verbonden aan een onderzoeksgroep van de VUB werd tijdens een bezoek aan zijn familiein zijn thuisland gearresteerd voor ‘collaboratie met vijandige staten’ en ter dood veroordeeld. Samenwerking op internationaal niveau is cruciaal voor de vooruitgang van de wetenschap en onze samenleving.Op 15 maart besprak IHEU director of advocacy, Elizabeth O’Casey, deze zaak bij de UN Human Rights Council.Lees meer