fbpx
deMens.nu

BurgerherdenkingSamen voor vrede, solidariteit en vrijheid

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

Burgerherdenking Burgerherdenking Samen voor vrede, solidariteit en vrijheid Op 22 maart is het precies één jaar geleden dat ons land getroffen werd door verschrikkelijke aanslagen in Zaventem en Maalbeek. Om de slachtoffers te eren, eendrachtig een krachtig signaal van solidariteit uit te sturen alsmede een totale afwijzing van terrorisme en haat, zal er op 22 maart een burgerherdenking plaatsvinden aan de Brusselse Beurs, de plaats waar vorig jaar massaal solidariteit met de slachtoffers betoond werd. Deze herdenking is een initiatief van het collectief samenéén-tousensemble-allunited, dezelfde organisaties die vorig jaar op 17 april 2016 een mars tegen de haat en terreur organiseerden, waar alle vertegenwoordigers van de erkende levensbeschouwingen in deelnamen. Vanaf 14u30 zal men verzamelen op drie plaatsen in Brussel (Gemeenteplein Molenbeek, Luxemburgplein en Liedtsplein) om dan samen om 15u op te stappen naar de Beurs waar om 16u een collectief herdenkingsmoment zal plaatsvinden. Minister van Justitie Geens zal vanaf 15u deelnemen aan deze wandeling alsmede aan het herdenkingsmoment aan de Beurs. We roepen vanwege de erkende levensbeschouwingen massaal op om bij deze herdenking mee te stappen. We nodigen je dan ook graag uit om vanaf 15u samen met jou, Minister Geens en de inwoners van ons land gezamenlijk op te stappen vanop het Gemeenteplein in Molenbeek naar de Beurs alwaar twee slachtoffers van de aanslagen een korte toespraak zullen houden en een slotceremonie zal plaatsvinden. We hopen je talrijk te mogen ontmoeten volgende week woensdagnamiddag op het gemeenteplein van Molenbeek. Om bij ons aan te sluiten, kan je ons herkennen aan bovenstaande afbeelding op enkele borden bevestigd. Burgerherdenking Op 22 maart is het precies één jaar geleden dat ons land getroffen werd door verschrikkelijke aanslagen in Zaventem en Maalbeek. Om de slachtoffers te eren, eendrachtig een krachtig signaal van solidariteit uit te sturen alsmede een totale afwijzing van terrorisme en haat, zal er op 22 maart een burgerherdenking plaatsvinden aan de Brusselse Beurs, de plaats waar vorig jaar massaal solidariteit met de slachtoffers betoond werd. Deze herdenking is een initiatief van het collectief samenéén-tousensemble-allunited, dezelfde organisaties die vorig jaar op 17 april 2016 een mars tegen de haat en terreur organiseerden, waar alle vertegenwoordigers van de erkende levensbeschouwingen in deelnamen. Vanaf 14u30 zal men verzamelen op drie plaatsen in Brussel (Gemeenteplein Molenbeek, Luxemburgplein en Liedtsplein) om dan samen om 15u op te stappen naar de Beurs waar om 16u een collectief herdenkingsmoment zal plaatsvinden. Minister van Justitie Geens zal vanaf 15u deelnemen aan deze wandeling alsmede aan het herdenkingsmoment aan de Beurs. We roepen vanwege de erkende levensbeschouwingen massaal op om bij deze herdenking mee te stappen. We nodigen je dan ook graag uit om vanaf 15u samen met jou, Minister Geens en de inwoners van ons land gezamenlijk op te stappen vanop het Gemeenteplein in Molenbeek naar de Beurs alwaar twee slachtoffers van de aanslagen een korte toespraak zullen houden en een slotceremonie zal plaatsvinden. We hopen je talrijk te mogen ontmoeten volgende week woensdagnamiddag op het gemeenteplein van Molenbeek. Om bij ons aan te sluiten, kan je ons herkennen aan bovenstaande afbeelding op enkele borden bevestigd.