fbpx
deMens.nu

Het nieuwe denken over evolutie

Uitstraling Permanente Vorming (UPV) start met een reeks lezingen over Darwin en evolutie in Vlaanderen en Brussel. Aftrap van het project is op zaterdag 18 maart. Het project De evolutie van de mens, van de natuur en van de maatschappij heeft als doel verder te bouwen aan het denken over evolutie en dit in een nieuwe omgeving van wetenschappelijk denken en de implementatie ervan. Het is ook een hulde aan Charles Darwin die de basis legde van het denken over evolutie van de mens, de plant, het dier, de natuur in het algemeen en de maatschappij. Meer info Uitstraling Permanente Vorming (UPV) start met een reeks lezingen over Darwin en evolutie in Vlaanderen en Brussel. Aftrap van het project is op zaterdag 18 maart. Het project De evolutie van de mens, van de natuur en van de maatschappij heeft als doel verder te bouwen aan het denken over evolutie en dit in een nieuwe omgeving van wetenschappelijk denken en de implementatie ervan. Het is ook een hulde aan Charles Darwin die de basis legde van het denken over evolutie van de mens, de plant, het dier, de natuur in het algemeen en de maatschappij.

Meer info