fbpx
deMens.nu

Burgerherdenking 22 maart: bedankt iedereen

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

Om de slachtoffers te eren en om een eendrachtig een krachtig signaal van solidariteit te tonen, was er op 22 maart een burgerherdenking aan de Brusselse Beurs, de plaats waar vorig jaar massaal solidariteit met de slachtoffers betoond werd. Bedankt aan iedereen die erbij was. Vrede, solidariteit en vrijheid voor iedereen. (c) Joke Goovaerts Om de slachtoffers te eren en om een eendrachtig een krachtig signaal van solidariteit te tonen, was er op 22 maart een burgerherdenking aan de Brusselse Beurs, de plaats waar vorig jaar massaal solidariteit met de slachtoffers betoond werd. Bedankt aan iedereen die erbij was. Vrede, solidariteit en vrijheid voor iedereen. (c) Joke Goovaerts