fbpx
deMens.nu

Topdokters: Wim Distelmans

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

Fans van de VIER-serie ‘Topdokters’ kunnen zich vanaf dinsdag 18 april weer in de handjes wrijven bij de start van het vierde seizoen van de reeks. De eerste aflevering belooft alvast veel goeds met vier nieuwe schermgezichten. In de eerste aflevering maken we kennis met vaatchirurg Dimitri Aerden, plastisch chirurg Nathalie Roche, palliatief arts Wim Distelmans en brandwondenchirurg Thomas Rose. Prof. Wim Distelmans is pionier in palliatieve zorg en voorvechter van het recht op euthanasie. In Topdokters zien we hoe hij een blinde 91-jarige dame adviseert in haar vraag om waardig te sterven. Meer info Fans van de VIER-serie ‘Topdokters’ kunnen zich vanaf dinsdag 18 april weer in de handjes wrijven bij de start van het vierde seizoen van de reeks. De eerste aflevering belooft alvast veel goeds met vier nieuwe schermgezichten. In de eerste aflevering maken we kennis met vaatchirurg Dimitri Aerden, plastisch chirurg Nathalie Roche, palliatief arts Wim Distelmans en brandwondenchirurg Thomas Rose.Prof. Wim Distelmans is pionier in palliatieve zorg en voorvechter van het recht op euthanasie. In Topdokters zien we hoe hij een blinde 91-jarige dame adviseert in haar vraag om waardig te sterven.Meer info