fbpx
deMens.nu

de Mens.nu in 2016

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

Deze publicatie geeft een uitgebreid overzicht van activiteiten en berichten uit 2016 en is een goed antwoord op de vraag wat deMens.nu is en kan betekenen voor de samenleving. Allerhande thema’s en activiteiten van het afgelopen jaar worden in deze publicatie toegelicht. De nadruk ligt op de inhoudelijke werking van deMens.nu en zijn geledingen, en op de maatschappelijke relevantie van die werking. Het is een weergave van het actief praktisch vrijzinnig humanisme in Vlaanderen en Brussel. In printversie bestellen: info@demens.nu Download hier de publicatie Deze publicatie geeft een uitgebreid overzicht van activiteiten en berichten uit 2016 en is een goed antwoord op de vraag wat deMens.nu is en kan betekenen voor de samenleving. Allerhande thema’s en activiteiten van het afgelopen jaar worden in deze publicatie toegelicht. De nadruk ligt op de inhoudelijke werking van deMens.nu en zijn geledingen, en op de maatschappelijke relevantie van die werking. Het is een weergave van het actief praktisch vrijzinnig humanisme in Vlaanderen en Brussel.In printversie bestellen: info@demens.nu Download hier de publicatie