fbpx
deMens.nu

Euthanasie mag van de Broeders van Liefde. Een goede zaak?

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

De Belgische Broeders van Liefde laten voortaan euthanasie toe in hun psychiatrische centra. Een voor en tegenstander in De Morgen van 26 april. Wim Distelmans, titularis van de leerstoel ‘Waardig Levenseinde’ van deMens.nu aan de VUB zegt JA. Lees het artikel hier. Willems Lemmens, hoogleraar ethiek aan de UA zegt NEE. lees het artikel hier. De Belgische Broeders van Liefde laten voortaan euthanasie toe in hun psychiatrische centra. Een voor en tegenstander in De Morgen van 26 april. Wim Distelmans, titularis van de leerstoel ‘Waardig Levenseinde’ van deMens.nu aan de VUB zegt JA. Lees het artikel hier.Willems Lemmens, hoogleraar ethiek aan de UA zegt NEE. lees het artikel hier.