fbpx
deMens.nu

Vrijwilligers gezocht voor de Pride

Opgelet! Dit is een gearchiveerd bericht. Het is mogelijk dat er belangrijke afbeeldingen, links en/of video’s ontbreken.

deMens.nu op de Belgian Pride. Helpende handen gezocht. Op zaterdag 20 mei doet deMens.nu opnieuw mee met de Pride. Hiervoor kunnen we wel nog wat hulp gebruiken. Heb je zin om samen met andere vrijwilligers te helpen op de PrideVillage? We zoeken nog een paar helpende handen voor zowel de namiddag als de voormiddag op de PrideVillage. We hebben een standje waar we algemene informatie geven en een fotobooth dat elk jaar erg populair is. HuisvandeMens Brussel en Brusselse jeugdhuizen doen ook mee met de parade. Het politiek thema dit jaar is migratie en holebirechten. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Hebben jullie nog familie of vrienden die graag willen helpen of een fantastisch event willen beleven? Deze mogen zich zeker ook aanmelden. Wil je graag helpen of heb je nog vragen? Stuur snel een mail naar: Maya.richard@demens.nu deMens.nu op de Belgian Pride. Helpende handen gezocht. Op zaterdag 20 mei doet deMens.nu opnieuw mee met de Pride. Hiervoor kunnen we wel nog wat hulp gebruiken. Heb je zin om samen met andere vrijwilligers te helpen op de PrideVillage? We zoeken nog een paar helpende handen voor zowel de namiddag als de voormiddag op de PrideVillage. We hebben een standje waar we algemene informatie geven en een fotobooth dat elk jaar erg populair is. HuisvandeMens Brussel en Brusselse jeugdhuizen doen ook mee met de parade.Het politiek thema dit jaar is migratie en holebirechten. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Hebben jullie nog familie of vrienden die graag willen helpen of een fantastisch event willen beleven? Deze mogen zich zeker ook aanmelden. Wil je graag helpen of heb je nog vragen? Stuur snel een mail naar:Maya.richard@demens.nu