fbpx
deMens.nu

Jij doet (dat) goed! merci!

IVD? Dat is de afkorting van ‘International Volunteering Day’, ofwel de Internationale dag van de Vrijwilliger. Elk jaar op 5 december staat de wereld even stil om de miljoenen vrijwilligers zoals jij te bedanken die het voorbije jaar de handen uit de mouwen hebben gestoken. Door je belangeloos in te zetten voor een goed doel of ideaal maak jij dagelijks het verschil!

Bij deMens.nu zetten vele vrijwilligers zich elke dag in voor onze vrijzinnig humanistische gemeenschap. Dit door over heel Vlaanderen en Brussel activiteiten te organiseren, vrijzinnig humanistische plechtigheden te voltrekken, ondersteunende gesprekken te voeren en mensen warm te onthalen. We kunnen onze vrijwilligers niet genoeg bedanken voor de hulp en inzet maar we willen het vandaag in elk geval proberen:

Enorm bedankt voor jouw engagement en inzet dit jaar! Laat ons ook het komende jaar vanuit de vrijzinnig humanistische waarden samenwerken aan een warmere samenleving.

Warm, warmer, warmst!

Jongeren en vrijwilligers van de vrijzinnig humanistische gemeenschap in Vlaanderen en Brussel zetten zich in voor Music For Life met een eigen initiatief: Vul de Schatkist. Ontdek het op vuldeschatkist.be

Music For Life is een jaarlijkse actie voor het goede doel van de Vlaamse radiozender Studio Brussel en Rode Kruis-Vlaanderen.

 

Zie ook de Warmste Fakkeltochten