fbpx
deMens.nu

Internationale dag van de vrijwilliger

IVD? Dat is de afkorting van ‘International Volunteering Day’, ofwel de Internationale Dag van de Vrijwilliger. Elk jaar op 5 december staat de wereld even stil om de miljoenen vrijwilligers  te bedanken die het voorbije jaar de handen uit de mouwen hebben gestoken. Door zich belangeloos in te zetten voor een goed doel of ideaal maak zij dagelijks het verschil! Bij deMens.nu zetten vele vrijwilligers zich elke dag in voor onze vrijzinnig humanistische gemeenschap.

Door over heel Vlaanderen en Brussel activiteiten te organiseren, vrijzinnig humanistische plechtigheden te voltrekken, ondersteunende gesprekken te voeren, mensen warm te onthalen of het bestuur mee waar te nemen, maak zij elke dag het verschil!

Het is onmogelijk om de vrijwilligers genoeg te bedanken voor de hulp en inzet maar we willen het in elk geval proberen:

Beste vrijwilligers, enorm bedankt voor jullie engagement en inzet dit jaar! Samen werken we komende jaar vanuit de vrijzinnig humanistische waarden samen aan een warmere samenleving.

Aan de slag als vrijwilliger

10 goede redenen om vrijwilligerswerk bij het huisvandeMens te doen


Anderen helpen, jezelf ontwikkelen, mensen ontmoeten en langer leven … De kans is groot dat je na het lezen van dit artikel het huisvandeMens contacteert om er als vrijwilliger aan de slag te gaan. Omdat je gelooft in de mens en in het vrijzinnig humanisme.

Lees meer

Vrijwilligers van bij ons

In het deMens.nu Magazine zoomen we in op enthousiaste vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor deMens.nu en haar lidverenigingen.

Vrijwilligers van bij ons