fbpx
deMens.nu

Webinar ‘Afstuderen in coronatijd’ in première

deMens.nu en OSB maakten samen twee webinars over afstuderen in coronatijden. Deze gaan op de website van deMens.nu in première op 17 en 18 augustus 2020, steeds om 17 uur.

De zoektocht naar een eerste job is al moeilijk voor afstuderende studenten, maar nu zitten we ook nog in een chaotische crisisperiode waar onzekerheid de bovenhand heeft. Gedurende deze webinars geven vier hr-experten hun visie op de arbeidsmarkt in 2020 en 2021: Nabil Bazsaz (Telenet), Johan Vanhuyse (ManpowerGroup), Karen van der Aa (First Floor) en Joren Coene (Randstad).

Moderator Annouk Brebels stelt hen vragen over de arbeidsmarkt tijdens deze pandemie: ‘Welke jobs zullen wegvallen?’ ‘Welke jobs blijken cruciaal?’ ‘Waar kan je terecht met jouw diploma?’ ‘Hoe werkt dat online sollicitatiegesprek?’ ‘Hoe kunnen jonge mensen zich onderscheiden op de arbeidsmarkt in deze competitieve tijden?’ ‘Wat na het sollicitatiegesprek?’ Daarnaast geven onze experts ook extra tips en tricks die goud waard zijn voor een net afgestudeerde werkzoekende.

Je vindt alle informatie en de webinars hier