fbpx
deMens.nu

UITGESTELD: Symposium – 30 jaar abortuswetgeving in België

Naar aanleiding van dertig jaar abortuswetgeving in België, zouden Liberas en CAVA  op 29 oktober 2020 een interdisciplinair online symposium over de kwestie organiseren. Het symposium zou een stand van zaken opmaken van het academisch onderzoek en de praktijk in België.

Door de verstrengde maatregelen is het niet langer mogelijk om het symposium door te laten gaan. Het is niet geschikt om het symposium volledig digitaal door te laten gaan, omwille van het debat met het publiek en de interdisciplinaire uitwisseling. Daarom is het volledige programma verplaatst naar volgend jaar.

Ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van de abortuswetgeving in België, wordt de keynote van em. prof. dr. Jean-Jacques Amy via livestream uitgezonden op 29 oktober om 10.00u.

Bekijk de keynote van em. prof. dr J.J. Amy hier:

https://www.youtube.com/watch?v=FNFtFpGg8Vw&ab_channel=Liberas

 Facebookpagina van Liberas en Facebookpagina van CAVA

DOWNLOAD DE FLYER