fbpx
deMens.nu

Nieuwe editie: de Vlaamse Debatwedstrijd

De Vlaamse Debatwedstrijd is een debatcompetitie georganiseerd vanuit Hujo en de Debatunie, waar jongeren elkaar in team op de rooster leggen rond brandende actuele thema’s. Scherp je spreek- en luisterskills aan, en stoot door naar de finale in Vlaanderen of in de Benelux!

Voor aankomende editie zijn Hujo en de Debatunie nog op zoek naar deelnemers (mondige jongeren uit de derde graad secundair), coaches (gemotiveerde leerkrachten die hun team willen ondersteunen) en juryleden (zowel beginnende als ervaren juryleden).

Voor wie is de wedstrijd?
Voor kritische geesten tussen 16 en 18 jaar

Waar?
Volledig digitaal en coronaproof!

Wanneer?
Zaterdag 21 november – Zaterdag 16 januari – Zaterdag 27 februari

 

 

Bekijk ook de #daretodebate-challenge:

 

Meer informatie vind je op de website: vlaamsedebatwedstrijd.be