fbpx
deMens.nu

Lalaloveyou zoekt jongeren voor webinars en podcasts over liefde en relaties

Wat?

Voor Lalaloveyou, een gloednieuwe webinar- en podcastreeks over liefde en relaties, zijn we op zoek naar jonge vrijwilligers (ongeveer 18-26 jaar). Je bepaalt mee de inhoud, bereidt vragen voor voor de topexperts die we hebben weten te strikken en komt ook zelf aan het woord (als je dat wil).

Wat is de planning?

In februari en maart 2021 plannen we de eerste drie webinars. Experts die hiervoor hun medewerking al hebben toegezegd zijn Anaïs Van Ertvelde, Isabeau Jensen, Elisabeth Timmermans en Morgane Gielen. We spreken een eerste keer online met jullie af in de week van 14 december om elkaar te leren kennen en de verdere voorbereiding van deze webinars te plannen.

Naast de webinars is er de podcastreeks van Lalaloveyou. Hiervoor ligt nog alles open. Thema’s, sprekers, sound,…: dat bepalen jullie allemaal zelf!

Interesse?

Stuur dan voor 10 december via Facebook Messenger een berichtje naar Vincent of mail naar vincent.punie@demens.nu.