fbpx
deMens.nu

Videoactie voor Djalali: reactie van Freddy Mortier

Naar aanleiding van de Internationale Dag van de Mensenrechten roepen de studenten van de Studiekring Vrij Onderzoek (STKVO) van de Vrije Universiteit Brussel medestudenten, docenten en andere sympathisanten op, om een videoboodschap gericht aan de Iraanse overheid te delen op sociale media. Met de actie willen ze opnieuw aandringen op de vrijlating van Djalali.

Concreet wordt er de deelnemers gevraagd om een korte video op te nemen waarin ze op een manier naar keuze aan de Iraanse overheid vragen om de arts vrij te laten en die boodschap donderdag 10 december omstreeks 10u op een eigen social mediakanaal te plaatsen met de hashtags #PeopleForAhmadreza en #SaveAhmadreza.

Onze voorzitter Freddy Mortier maakte alvast een videoboodschap:

Lees meer over de actie op de website van VUB Press.