fbpx
deMens.nu

Vier je lentefeest of feest vrijzinnige jeugd met een Groeitocht

Overal ter wereld en in alle culturen vieren mensen feest bij de overgang van de ene levensfase naar de andere.  Kinderen onderweg naar volwassenheid doorlopen zulke scharniermomenten bij de overgang van kleuterschool naar lagere school, en bij de overgang van lagere school naar middelbaar onderwijs.

Vrijzinnig humanisten vieren deze belangrijke momenten met het lentefeest en het feest vrijzinnige jeugd.

Ben jij op zoek naar een leuke, originele én betekenisvolle invulling van dit feest?

Ga samen op Groeitocht!

Je kan kiezen tussen een Groeitocht die je binnen kan doen (bijvoorbeeld op school of gewoon bij je thuis) of buiten (in je gemeente). Zowel organisatoren van groepsfeesten als ouders kunnen met de Groeitochten gratis aan de slag.

Meer weten? Ga naar groeitocht.be