fbpx
deMens.nu

Vergeet Oekraïne niet

UZ Brussel, UZ Brussel Foundation, deMens.nu en Goodman slaan opnieuw de handen in elkaar

 

Zaterdag 6 augustus vertrekt er opnieuw een humanitaire missie, georganiseerd door het UZ Brussel, de UZ Brussel Foundation, deMens.nu en Goodman, richting Oekraïne. Het doel? Medisch materiaal en hulpmiddelen brengen naar doelgroepen die daar op dit moment het meest nood aan hebben.

De bus wordt gevuld met tourniquets, maagbeschermers, bloeddrukverlagers, kalmeermiddelen, cortisonen, voedingswaren (voor mens en dier), pampers, slaapzakken, slaapmatjes … Een groot deel hiervan werd ingezameld in het huisvandeMens Sint-Niklaas & huisvandeMens Brussel.

Maandagavond 8 augustus is er een afspraak met een lokale Oekraïense vrijwilliger die werkzaam is in verschillende ziekenhuizen ter plekke.

Het is al het vijfde konvooi richting Oekraïne dat deMens.nu (mee) organiseert.

 

CONTACTPERSONEN

Heeft u vragen over de humanitaire missie of de samenwerking? U kunt terecht bij de volgende aanspreekpunten: