fbpx
deMens.nu

Tijd voor een compliment

Beste vrijwilligers,

Tijdens de Week van de Vrijwilliger staan we graag stil bij wat onze vrijwilligers betekenen voor deMens.nu. Onze huizenvandeMens organiseren deze week een variëteit aan activiteiten om jullie in de bloemetjes te zetten.

Van ontbijt tot sneukelwandelingen, van kleine geschenken tot exclusieve voorstellingen. Het is wel het minste dat we kunnen doen, want door jullie belangeloos in te zetten voor het vrijzinnig humanisme maken jullie dagelijks het verschil.

Momenteel zijn er meer dan 850 vrijwilligers actief binnen het beheer en de dienstverlening van de huizenvandeMens en deMens.nu. Sommigen werken mee aan één concreet project. Anderen gaan een duurzaam engagement aan: ze zetten zich in om mensen warm te onthalen, ondersteunende gesprekken te voeren, plechtigheden te verzorgen … of een mix van dat alles.

Beste vrienden,

Complimentendag is een uitstekende gelegenheid om mijn welgemeende waardering voor alles wat jullie doen uit te spreken. Jullie onbaatzuchtige inzet voor anderen inspireert hen en betekent een verschil in hun leven.

Jullie tijd, talenten en energie zijn van onschatbare waarde. Dat jullie ervoor kiezen om deze met onze te delen, zorgt ervoor dat jullie ondertussen mede de spil vormen van onze organisatie. Ik heb het eerder gezegd en herhaal het met groot genoegen: zonder jullie geen deMens.nu.

Met dankbaarheid en waardering,

Anne-France Ketelaer
Algemeen directeur deMens.nu