fbpx
deMens.nu

Schrijf je in voor het postgraduaat praktisch humanisme!

Het postgraduaat Praktisch Humanisme maakt professionals en vrijwilligers wegwijs in het gedachtegoed van de Belgische seculiere beweging en de praktijk van de vrijzinnig humanistische morele dienstverlening. Als deelnemer word je opgeleid tot een waardevolle schakel in het werkveld.

Deze boeiende lessenreeks (2024-2025) wordt gegeven door Winnie Belpaeme, Prof. dr. Johan Braeckman, Prof. dr. Koert Debeuf, Niels De Nutte, Bram Doolaeghe, Prof dr. Pieter Meurs, Prof. dr. Freddy Mortier, Denise Odekerken, Maarten Peeraer, Prof dr. Adelheid Rigo, Prof. dr. Jeffrey Tyssens, Prof. dr. Floris van den Berg, Jan Van den Brande, Prof. dr. Jachin Van Doninck, Anton Van Dyck en Kathleen Van Steenkiste.

De deadline voor het aanvragen van een beurs is woensdag 13 december 2023.