fbpx
deMens.nu

Deurhangers tegen menstruatieschaamte

Om het taboe rond menstruatie te doorbreken en om de menstruerende medemens in nood te helpen, lanceerde deMens.nu een deurhangeractie. Deze deurhangers hebben als speciale feature een klein bakje waarin menstruatieproducten kunnen worden aangeboden.

Met deze actie willen we toiletuitbaters (van sportclub over jeugdbeweging tot café) een concrete tool aanbieden om het thema te normaliseren en in één adem ook menstruatieproducten gratis aan te bieden. Win-win voor iedereen dus!

De deurhangers zijn beperkt herbruikbaar (afneembaar met een vochtig doekje) en kunnen nadien gewoon gerecycleerd worden als karton – because we love the planet!

Wil jij onze revolutie via het kleinste kamertje steunen?

VRAAG HIER JE GRATIS DEURHANGER AAN

 

BEKIJK ALLE PROJECTEN ROND MENSTRUATIEARMOEDE